.

.

Стълба за тренировка, скорост и Гъвкавост, Стълба за Тренировка на Скоростта Фиксирана Ловкой краката, за Тренировки по футбол сред деца и младежи

Стълба за тренировка, скорост и Гъвкавост, Стълба за Тренировка на Скоростта Фиксирана Ловкой краката,

мнение на клиента:

BGN 2.00
Продукти
Налично

? Висококачествен материал : Бързо на стълба е направена от найлон и висококачествени стъпало от полипропиленови материали Издръжлив материал, от който е изработена, което я прави отлична за употреба както на закрито, така и за тренировки на гъвкавост на открито. ? Лесно да носите със себе си : Обучение стълбите могат да бъдат лесно поставени в чанта за пренасяне, за да можете да тренирате по всяко време и на всяко място.Страхотна идея за подарък за деца, треньори, спортисти или всички, които обичат спортни тренировки. ? Предимства на тренировки за гъвкавост : Използвайте това оборудване за тренировка на скоростта, за да увеличите да подобрят своите тренировки за гъвкавост - увеличаване на скоростта, сръчност, концентрация, енергия и сила в краката. ? Подобряване на спортните резултати : Тази стълба за ловкост е много полезна при спортни тренировки, занимания футбол, баскетбол, хокей на маса, лакроссом, тенис на маса, бадминтоном, ръгби за увеличаване на ускорението, на силата на краката и скоростта, основни умения, баланс, ритъм и контрол на тялото. ? 100% гаранция за качество : Ние гарантираме проверка на качеството на всеки продукт, преди да изпратите от завода.Ние имаме професионален екип, който ще ви осигури най-доброто следпродажбено обслужване.Ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас и ние ще ви помогнем да ги решим в рамките на 24 часа. ? Висококачествен материал : Бързо на стълба е направена от найлон и висококачествени стъпало от полипропиленови материали. Издръжлив материал, от който е изработена, което я прави отлична за употреба както на закрито, така и за тренировки на гъвкавост на открито. ? Лесно да носите със себе си : Обучение стълбите могат да бъдат лесно поставени в чанта за пренасяне, за да можете да тренирате по всяко време и на всяко място.Страхотна идея за подарък за деца, треньори, спортисти или всички, които обичат спортни тренировки. ? Предимства на тренировки за гъвкавост : Използвайте това оборудване за тренировка на скоростта, за да увеличите да подобрят своите тренировки за гъвкавост - увеличаване на скоростта, сръчност, концентрация, енергия и сила в краката. ? Подобряване на спортните резултати : Тази стълба за ловкост е много полезна при спортни тренировки, занимания футбол, баскетбол, хокей на маса, лакроссом, тенис на маса, бадминтоном, ръгби за увеличаване на ускорението, на силата на краката и скоростта, основни умения, баланс, ритъм и контрол на тялото. ? 100% гаранция за качество : Ние гарантираме проверка на качеството на всеки продукт, преди да изпратите от завода.

Свойства

Material:
PP, nylon
Including:
1* agility ladder, 1* handbag
100% Quality Assurance:
We guarantee the quality inspection of each product before leaving the factory. We have a professional team to provide you with the best after-sales service. If you encounter any problems, please contact us and we will help you solve them within 24 hours. :

Най-добри оферти в категория