.

.

Противоскользящий Котешки матрак, Дишаща мат, Хладен матрак за домашни любимци, Охлаждащ подложка за малки Кучета/Котки/Брадати Дракони (Зелена, L-образна форма)

Противоскользящий Котешки матрак, Дишаща мат, Хладен матрак за домашни любимци, Охлаждащ подложка за малки Кучета/Котки/Брадати

мнение на клиента:

BGN 3.33
Продукти
Налично

◆ Е студено леглоТова е готино място за спане от тканого материал, осигуряваща естественото усещане за прохлада, добра пропускливост на въздуха, благодарение на вашия малък домашен любимец харесва спи на него, а не от задушаване. ◆ Е Предназначен за малки, средни и домашни любимци (подходящ за домашни любимци с тегло до 44 кг), не е подходяща за големи кучета. ◆ Край на матрак е вграден в бижу, пълна с налягане, можете да се грижат за шейным позвонком домашен любимец, за повишаване на комфорт и интерес. ◆ Тази легло лесно за почистване.Може да се пере, може да се пере. ◆ Долните мини частици, за да се предотврати подхлъзване. ◆ Лятото е твърде горещо, липса на апетит, пол, твърде студен, мокър - неприятно, климатик твърде студено, лесно се разболеят, Разтегателен твърде гореща, аз не искам да отида На това хладно място за спане / ОХЛАДИТЕЛНА ЛЕГЛО, Може да реши проблема годишен домашен любимец, да го здраво за сън, поддържане на прохлада при високи температури.3 инча Тегло : около 1,1 кг. ◆ Забележка : 1. При ръчни измервания са възможни отклонения в 1-3 виж 2. Поради разлика в екрана на цвят може да се различава от вашето, моля, позволете.Услуги : Ако имате някакви въпроси или сте недоволни от този продукт, моля изпратете ни електронно писмо, ние ще ви дадем задоволително решение. ◆ Е студено легло.Това е готино място за спане от тканого материал, осигуряваща естественото усещане за прохлада, добра пропускливост на въздуха, благодарение на вашия малък домашен любимец харесва спи на него, а не от задушаване. ◆ Е Предназначен за малки, средни и домашни любимци (подходящ за домашни любимци с тегло до 44 кг), не е подходяща за големи кучета. ◆ Край на матрак е вграден в бижу, пълна с налягане, можете да се грижат за шейным позвонком домашен любимец, за повишаване на комфорт и интерес. ◆ Тази легло лесно за почистване.Може да се пере, може да се пере. ◆ Долните мини частици, за да се предотврати подхлъзване. ◆ Лятото е твърде горещо, липса на апетит, пол, твърде студен, мокър - неприятно, климатик твърде студено, лесно се разболеят, Разтегателен твърде гореща, аз не искам да отида На това хладно място за спане / ОХЛАДИТЕЛНА ЛЕГЛО, Може да реши проблема годишен домашен любимец, да го здраво за сън, поддържане на прохлада при високи температури.

Свойства

Най-добри оферти в категория