.

.

Седалка за душ FXLYMR Столове за баня В събирането без инструменти Регулируем Въртящ Стенд за седалката на стол за душ с противоскользящими гумени топчета за сигурно?

Седалка за душ FXLYMR Столове за баня В събирането без инструменти Регулируем Въртящ Стенд за седалката

мнение на клиента:

BGN 84.00
Продукти
Налично

стол за баня регулира по височина в зависимост от Вашите различни нужди и са подходящи за различни групи от хораС неплъзгащи гумено покритие за краката, по-стабилна и надеждна.Лек и здрав, изработен от алуминиева рамка, лек стол за душата издържа товар до 220 кг (100 кг). Лека рама лесен за носене, за допълнително удобство.Полезен е в банята на възрастните хора, хората с увреждания, бариатрическим болни, лица с увреждания, ранени и други, които искат да седнат по време на къпане.Благодарение на эргономичному дизайн Седалки, хората седят точно и по-удобно, дизайн на седалките се разширява, увеличава се пространството за занимания, подходящи за различни групи от хора.Повишете сигурността и удобството във Вашата вана и душ зони, определяне на това компактно и удобно на седалката за вана.Този стол за душата, предназначени за инвалиди, възрастни хора, бременни или други хора, които изпитват неудобства.с удобен и безопасен за ежедневна употреба. Параметри : Тип на продукта : Регулируема по височина столче за душ / стол за душ / стенд за баня Метод на почистване : Търкане с влажна кърпа, естествено сушене Максимална товароносимост : 100 кг (220 кг) Осъществяване Списък : 1 Х столче за душата 【предпазни Мерки】Този продукт се продава само столчета за душ и не съдържа изображения на други стоки.При ръчно измерване на размера на изделия може да има физическа грешка 1-5 cm Dиз на силно осветление, този продукт ще има известна разлика в цвета.Това е нормално и Неизбежно.Благодарим Ви за разбирането!Винаги трябва да четете Етикета, Предупрежденията и Инструкциите, приложени към Продукта, преди да Го използвате или Консумацията, а не да разчитат единствено на Информация, Предоставена на Нашия Уеб сайт.Добре дошли в Нашия магазин!Ако Имате някакви специфични искания на продукта, моля, свържете се с нас.

Свойства

Item Type:
Height Adjustable Shower Stool / Shower Chair / Bath Bench
Cleaning Method:
Wet Cloth Scrub, Dry Naturally
Max Load Capacity:
100 Kgs (220 Lbs)
Package List:
1 X Shower Stool:
【Precautions】:
This Product Only Sells Shower Stools, and Does Not Contain Other Product Pictures.:
When Measuring Manually, the Product Size May Show a Physical Error of 1-5 cm:
Due to Strong Light, This Product Will Produce a Certain Color Difference. This is Normal and Inevitable. Thank You for Understanding!:
You Should Always Read the Labels, Warnings and Instructions Provided with the Product Before Using or Consuming It and Not Solely Rely on the Information Presented on Our Website.:
Welcome to Our Shop ! If You Have Any Specific Product Queries, Please Contact Ours. :

Най-добри оферти в категория